04 maj 2009

Här kommer Ellen

Vår lilla Ellen har börjat ta sina första stapplande steg för för ett tag sen. Hon är så väldigt försiktig och vill inte falla i onödan, därför avvaktar hon och tar hellre stöd eller böjer sig ner...

Avvaktar..."vågar jag försöka?"

Oj, bäst att vara redo att sätta sej ner ifall balansen försvinner. Säkrast är nog att hasa sej fram på baken. Krypandet på fyra har det varit lite si och så med hela tiden, det går snabbare att hoppa fram på baken med ett ben bakom sej och ett framför. En skön stil som är snabbare än man skulle tro.


Roligt att kunna gå själv. Ända tills idag har hon behövt någon som sitter framför och tar emot när hon tar sina några osäkra steg framåt. Rövarmamman trodde knappt ögonen idag när en liten trollunge kom SPRINGANDE emot när mamma kom hem från jobbet. Vingligt och snett var det men full fart och hur många steg som helst. Och ikväll har Ellen fallit precis så många gånger som små barn ska göra när de håller på att lära sej gå. Äntligen vågar hon ta steget fullt ut och vi ser fram emot en mycket aktiv sommar!

1 kommentar:

Hanna sa...

Hurra för Ellen! Oj vad det lyser ur hennes ögon när hon vågar själv - ruskigt söt är hon:)

Vår lille herre kommer jag att få dra i vagn tills han är minst sjutton år trallalaaa:)