11 februari 2009

Favoritbuset


Stäng dörren! Håll dörren stängd! Släpp inte in Ellen! Ta bort Ellen!
På 3 sekunder har yngsta busungen slitit ut nästan allt ur skåpen om hon bara kommer åt.

-Va? Ska int´ de här plockas ner i denna behållare??

Det är såå kul att pilla bort pappersremsan bakpå trosskydden, sen fastnar de så trevligt och det bästa av allt är att se hur länge de kan flyta. Vita pappersbitar i vit porslinsbägare, hur logiskt som helst, enligt denna effektiva 1-åring!

6 kommentarer:

Caroline sa...

:D Sötis! Ibland måste man bara skratta även om man blir arg!

augustibruude sa...

haha:-D Det ser precis ut som här hos oss! Varje gång jag hör att nån öppnar wc dörren får dom höra "stäng döre" av mig:-D lagom roligt då dom hunnit å plaska med händerna i en ospolad bytta(storkillen minns aldrig att man spolar efter sig)..du kan ju bara tänka dig när dom är 2 som hittar på bus;-)

Ankan sa...

Hahaha! De är underbara de små krabaterna!
Många gånger har man blivit överraskad med hyss, men tur att man inte har långt till skratt..
När min lillebror var 2 år gick han upp mitt i natten och spolade ner strumpor i toaletten. Vi hade länge undrat var stumporna tog vägen, innan mamma tog honom på bar gärning en natt. Hon ringde barnavårdsnämnden (som det hette) och frågade om man fick sätta lock på spjälsängen...men nej, det fick man inte. Pappa höjde istället kanterna med spånskivor. Det hjälpte någon vecka...

Rasses mamma sa...

Voi söt Ellen :-)...Vi oss har vi ein som kladda modellera på skåpdörrnan i vårt sovrum di så ut som i om di sku ha prick sjuka....
Skåda i bloggen får du si

Hanna sa...

Hahaha, vilken söt jätteoskyldig min lilla fröken har!

Jag har också ett toalett-freak här hemma, han dras som en magnet åt det hållet såfort man sätter honom på golvet - gah!

Stina sa...

Hihi! Så där har det sett ut här vid oss också det senaste 1 1/2 året. Men när minstingen började klättra upp på badrumskåpet och tvättmaskinen för att inspektera vad som fanns högre upp(tvättmedel, mediciner, smink osv.)fick vi nog. Nu har vi regel på utsidan av wc-dörren också, så hon slipper inte in :)