13 januari 2009

vinterbilder


En stilla stund mitt i allt virrvarr med jobb och dagis och väckarklockor och väskor att packa.En skön söndagspromenad innan snön smälte och allt blev bara slask och is. Alla fotona är tagna vid samma tillfälle och man kan väl påstå att himlen varierade i färg.


Naturen och speciellt skogen är det som ger ro i själen. Inga telefoner som ringer och inget spring i korridorer, bara ljust och lugnt och vackert. Rövarmammans motionerande är minst lika mycket för huvudet som för kroppen!


Igår inleddes gymnastikterminen och det faktum att det är två år sedan mamman jumppat ger sej till känna i ömma och styva muskler så här dagen efter. Ikväll är det pappans tur att fara iväg på egentid och röra på sin kropp, så det blir inte ens en promenad för mamman. Bara bus med rövarungarna och sen försöka få dem i säng i tid.


*


Ibland blåser det fram lite mörkare moln på vår himmel, fula tjocka moln som trycker ner oss, då är det viktigt att intala sej att där bakom finns både ljusblå himmel och skinanade sol. På måndagen blir det grovnålsbiopsi av lever, och det är inget att se fram emot, inte väntandet på provsvaren heller. Håll tummarna och sänd en tanke till en orolig rövare!
Och lugn, här kommer inte att publiceras några äckliga bilder av blottade organ eller blodiga nålar...ni kan lugt fortsätta följa bloggen.

4 kommentarer:

Stina sa...

Va fina bilder du tagit :) Synd att varje vinterdag inte kan vara lika fin istället för vädret vi hade i måndags och tisdags...Leverbiopsi låter inget vidare (har sett på Dr House), hoppas svaret i alla fall blir bra!

Anonym sa...

jättefina bilder. hoppas att leverbiopsin inte visar nåt farligt. håller tummarna å tänker på Dig/Er! kram heidi

Anonym sa...

Hoppas att allt ir ok me de!!! Kram Catti

Rasses mamma sa...

Klart att ja tänker på dej.... Syns:-9 Komber i allafall o säir hej innan du far om ja nu int hamnar ti vara upptagen me anat
Rasses mam