23 december 2008

julkortsfotograferingEllen är lite för rädd för granen för att det ska se mysigt ut...
Märkte ni? Ja fick in ordet "för" hela tre gånger i en mening med 14 ord! Betyder det att meningen består till över 20% av det ordet? Äsch, procenträkning är inte längre min starka sida och det var kanske inte så viktigt i detta sammanhang.

Tillsammans med storasyster och någonting intressant att leka med går det lite bättre. Tomteluvorna hålls på än så länge, bara vi får se ögonen och något litet leende nu så kanske det blir julkort i år också.Ganska bra. Ingen som kryper ur bilden, ingen som gråter..men titta hit lilltomten!


Efter ungefär 40 klick fick vi till slut de foton som sen blev julkort. En mycket trött Rövardotter vill egentligen inte längre posera.


Ellen har hittat tjusningen med att vara tomte och umgås med julgranen, det var så dags då, när storasyster redan har ledsnat. Bilderna med alla tre barnen ska vi inte ens tala om, tre är svårare än två. Att det kan vara så invecklat att fånga glada barn på bild? Just de gånger man vill det ska lyckas är det förstås extra svårt.
Nu är julkorten skickade, och det blev inget av de som syns här, men med dessa vill vi ändå önska alla bloggar och bloggläsare en trevlig kväll så här dan före dan!

6 kommentarer:

Kusin Stina sa...

Ifjol tog jag också en massa foton av tjejerna som var menade till julkort, men jag gav upp till sist och sände vanliga julkort...I år gick det lite bättre. Slutresultatet för er blev ju också bra, fick det idag :) God Jul på Er alla!

Gammelgård sa...

God jul!

Paus i skärgården sa...

God jul till dig!
/Päivi

lena sa...

Jag önskar dig en riktigt GOD JUL!

Anonym sa...

minns att det var på precis samma sätt hos oss när de var mindre,men slutresultatet blev ju för sött ändå till slut!GOOOOD JUUUL!!!Ö:Petra

Hanna sa...

Haha, jag blir helt imponerad av alla föräldrar som orkar ta sig an det där projektet! Vad roligt att få se alla de *hmm* mindre lyckade försöken:) Man ser så tydligt vilka känslor Ellen hyser för julgranen *skratt*

Hoppas ni fick en riktigt mysig julafton!