01 oktober 2008

Home sweet home

Rövarna är hemma igen, landade i Vasa lite över 10 igår...trötta men nöjda med resan. Turkiet är ett bra land att resa till, men den friska svala luften som slog emot en i Vasa var väldigt välkomnande för solvarma resenärer.

Vi har solat, simmat, ätit gott, lekt, shoppat och träffat trevliga mänskor. Flickorna som hade varsin kur antibiotika för öronen när vi åkte blev friska och trivdes i värmen. Tyvärr kom snuvan tillbaka mot slutet av veckan.

Hotellet var bra och allting har fungerat finfint. Någon semester för föräldrarna är det inte precis att ha barnen med men det är värt satsningen i alla fall. Nu har vi packat upp och tvättmaskin och tumlaren har fullt upp. Vi har eldat i kakelugnen för att fort få värme i vårt kalla hus, badat äkta finsk bastu och sovit gott i egna sängar. Idag blir det potatis och finsk korv till lunch.

Foton från resan kommer så småningom, ca 450 bilder överfördes just till hårdskivan, men de ska nog granskas lite innan de publiseras i bloggen. Idag har vi programmet ett besök till rådgivningen och läkare för Ellen med anledning av 8 månader. Storebror ska också till läkaren på eftermiddagen för han har haft örvärk de senaste dagarna.

Vardagen är här, pappan jobbar idag och imorgon ska mamman till jobbet. Bilen ska till verkstaden och en stor hög med post ska tas om hand. Det lockar dock inte så hemst mycket att läsa dagstidningarna eftersom vi hört att det hänt så tråkiga saker här hemma medan vi var borta.

Borta bra men hemma bäst!

5 kommentarer:

Rasses mamma sa...

Välkommen hem

Rasses mam

Rövarmam sa...

tack :-)

Anonym sa...

Tack fö titten i ikväll, vi få höras meir...ha en bra arbetsdag!
Carina

Hanna sa...

Välkomna hem! Vad bra att ni haft det skönt och lyckats få med alla ungarna hem;) Mycket tveksamt om jag skulle ro iland ett sådant semesterprojekt...

Och jag sitter såklart bara och väntar på att få värma mitt höstfrusna jag med lite solbilder!:)

Gammelgård sa...

Välkomna hem!
Kanske ni är utvilade till nästa vecka då och kan komma på besök?
(börjar vara i behov av pysselgrejerna vi beställde:))