09 november 2008

himmelska blommor på farsdagen

Vädret är grått, grått och vått. Hur tråkigt som helst. En skrämmande tanke dök upp: Håller jag på och förlorar intresset för fotograferingen? Men nej, skulle inte tro det...förklaringen är antagligen den ointressanta omgivningen och denna mörka årstid.Så vackert blå himlen kan vara en solig sommardag! Knappt man minns det nu mitt i mörkaste hösten. Lika bra det skulle bli jul nu medsamma så man får den undanstökad och kan börja vänta på våren igen.


Mynta som doftar så friskt i den sköna svalkan när daggen just lagt sej en sen sommarnatt där endast syrsorna och någon uggla långt borta ger ljud ifrån sej. Långa ljusa nätter...och den där tiden när allt är så otroligt grönt och myggen inte ens har hunnit komma. Visst är det den tiden på året vi går och väntar på?


Lite mer snö nu, tack! När ljuset återvänder och naturen blir vacker igen ska Rövarmamman ta sin kamera och gå ut och njuta av de stilla stunderna som ägnas åt att fånga allt vackert som finns i närmiljön.
Dagens blommor tillägnas alla pappor, moffor och faffor, hoppas alla haft en bra farsdag!

1 kommentar:

Paus i skärgården sa...

Jag ser också fram emot snön! Den här tiden på året är så grått och tråkigt. Fast i morse tittade solen fram och då var det faktiskt vackert!