06 augusti 2008

EssMa-beachen

Varje dag får vi höra ca 73 gånger att barnen vill till stranden, vill simma, vill till stranden, måste få åka till stranden! SKA simma NU. Lyckligtvis har vi en badstrand på cykelavstånd, och den duger både för gammal och för ung.


Storebror har denna sommar fått lov att själv cykla iväg med kompisar till stranden och han har antagligen legat mer i ån än på land, åtminstone de varmare dagarna. Rövardottern däremot får absolut inte simma på egen hand, hon förstår inte alls att vara rädd vatten.


Det är mycket vatten i ån och rätt så starka strömmar så man får se upp. Men vattnet lär vara varmt och barnen trivs. Ellen brukar sova i vagnen eller ligga på en filt i skuggan.


Storebror simmar både i vatten och i sand. Lite kroppspeeling gör säkert solbrännan vackrare.
Men hur ska vi få slut på simmandet när hösten kommer? Ronja tror nämligen att på stranden är det alltid sommar...Det vore nåt det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hejsan!

hoppas ni har de bra åtminstone så låter det så... vad kul att Ronja ska börja dagklubben! här har vi börjat tänka på tillökning men int har det nappat än, pust....tålamod tålamod... inte lätt när man längtar så.. du vet.. kusinen i krombi

Rövarmam sa...

Oja, barnlängtan är en smärtsam bekant känsla! Lyckospark till er!!!