26 juni 2008

Villaliv


Midsommarhelgen tillbringade Rövarfamiljen på faffas villa. Vädret var inte det bästa hela tiden men några soliga stunder fick vi i alla fall så att barnen hann leka och busa utomhus.


Storebror tog tillfället i akt och fiskade så fort regnet inte öste ner allt för mycket. Till slut lyckades han dra upp en Id. Som tur är det ingen egentlig matfisk för ingen är pigg på att tillreda fisk, inte i vårat gäng...

På midsommarafton åt vi goda grillbiffar och korv och sallader och sånt och på midsommardagen vankades det nypotatis med senapssill. Oj vad gott det smakar att äta utomhus!


Till efterrätt njöt vi av jordgubbar med vispgrädde. Mer sommar än så blir det inte.En tur med kanoten roade de äldre barnen och flytvästarna kom de ihåg att ta på sej också.


Solnedgången långt in på natten var lika fin som alltid. Efter bastubad, simning och mer bad och en bastuöl och när barnen äntligen somnat så fanns det tid för en stilla stund. Det behövdes efter den stress det innebär att flytta en fempersoners småbarnsfamilj ut på en villa...

Inga kommentarer: