03 juni 2008

Skolavslutning


Såhär fin kan man vara när man får gå på storebrors skolavslutning. Båda flickorna skötte sej riktigt bra genom hela programmet med körsånger och tacktal. Storebror var stilig i ny kortärmad skjorta och bara glada miner syntes. Den blomstertid nu kommer...lust och färgring, men Rövarmamman hoppas mest på att familjemedlemmarna inte sliter ut nerverna på varandra nu när alla fem är lediga hela dagarna.

Efter avslutningen på skolan blev det en liten utflykt, runt i kommunen och till grannkommunen, lite längs vägar man inte annars kör så ofta. Målet för resan var Maggies bar vid Emet träsket. Medan vi väntade på maten sprang barnen omkring och utforskade miljön. Jonatan konstaterade att det finns fisk i vattnet. Det är fiske som är det stora intresset för tillfället.

När en 11-åring får välja fritt på menyn så blir det kebab med franska och precis som han lovade så åt han upp alltihopa! Ronja ville ha en "handburgare", enarmade pappan tog en grillpanna för att klara sej med en hand och mamman valde en jägarsmörgås, Ellen sov. Till efterrätt blev det SIAs glass på en solig terass.

VÄLKOMMEN SOMMARLOV!

Inga kommentarer: