20 juni 2008

Midsommar


Såhär härligt såg det ut igår när vi hämtade hem storebror från lägret vid Klippan. Om det ändå kunde bli mer av solväder i helgen! Det var en mycket trött pojke som kom hem. Han stupade i säng halv 7 och sov till 9 imorse. Månne han orkar fira midsommar nu? Roligt hade de haft och det är huvudsaken.

Rövarmamman hade tänkt fota sju sorters blomster i trädgården idag. Här en vild en till att börja med. En tistel är det kanske.


De här vill mer än gärna växa. Nåja. Gult är glatt brukar vi säga. Men gult är fult också, i alla fall om det blir för mycket maskrosor.

Detta har vi inget namn på, men den är fin på sitt eget vis. En flerårig är det i alla fall och den tycks inte sprida sej heller. Det kunde den gärna få göra...Små och näpna. Den här bilden är tagen lite tidigare i sommar och fler bilder blir det inte idag heller för nu börjar det smått regna och det är inget bra väder att fota blommor i. De äldre barnen och hövdingen har redan kört iväg med ett lass grejor till villan. Ellen och mamma ska packa det sista, plocka undan hemma, dra ur sladdar och låsa och tanka bebben full med mjölk och så bär det av ut mot havet och villan. Blomfotograferingen får vänta!
Riktigt trevlig midsommarhelg önskar vi alla!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Din tredje blom bild är tolvgudablomma, har den själv i mina bänkar. En flerårig perenn och mina har inte heller spridit sig. Trevlig midsommar! Ias bravader