04 maj 2008

OlivelundRövardottern fick vara på 3-årskalas här i veckan. En vacker vårkväll hölls barnkalas på Olivelund. Ni minns väl Olivelund? Den vackra bloggen som försvann. Nu får vi i alla fall en liten hälsning därifrån.


På Olivelund har man gjort om i köket, flera lager tapet har man tagit bort och under fanns prima panel, den målade man vit och de väggar där inga bräder finns ska man istället tapetsera. Jättefint blir det.

Barnen hann leka en stund ute i trädgården också och då passade mammorna på att fotografera lite blommor. På södersidan grönskar det fint och många blommor har redan hunnit slå ut.

***
Hemma hos rövarna jobbas det hårt med garaget. På utsidan förbereder man för panelen. Akta fönstret Rövarpappan!På insidan målas det. Penseln är kanske i minsta laget, men när nu pappan envisas med att ha rollern så...väldigt koncentrerat målar hon, våran Rövardotter, och fint blir det. Gäller bara att inte ha så ömtåliga kläder, för man kan glömma att målet inte torkar på direkten.Och roligt är det - lita på det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja na meir i köki ha vi int fåt dzort vi ha ve decka i magafari heila familjen :-( örk!
Heila vappen me grann vädri gik förbi o nu tå vi ha vari frisk så reinar i :-) *gnäll, gnäll*
Nej, nu ska ja va positiv!!!! Rolit vari tå du ha laga et inlägg från oss, hoppas at ni få frisk o mår bra
Tjingeling!

Cia f.d Olivelund

Anonym sa...

Och jär kombär en hälsning från oss som å fick va me på kalas vid Olivelund!!!He var trevligt!!Vi synes!:-)