08 maj 2008

Blä, usch och fyReptiltema idag. Detta är INTE en orm. Det är en äcklig stor ödla som mormors katt Kajsa lekte med här om kvällen. Ganska länge pågick den leken, men till slut släppte ödlan sin svans och stack själv iväg. Så borde man kunna göra. Släppa en del av stjärten alltså, sådär en 7 kilo kanske skulle ge bikiniform till sommaren? Effektivare än bantning?


Skulle man inte se "tassen" på den slingriga varelsen så kunde man fatiskt tro att det är en snok eller något sådant...Ganska nära vågade sej Rövarmamman med kameran.
Följande bilder vill vi varna känsliga tittare för. Vårens första orm. En stor huggorm som låg hopringlad på vägen, den blev tyvärr överkörd så därför måste fotografen och tillhörande barn ut ur bilen och inspektera dårskapet.Lita på att håren stod på Rövarmammans armar när dessa bilder kom till! Blä och tvi...
Men fullt frisk verkade den vara fast den blivit överkörd. Vill bara säga så att alla djurvänner kan pusta ut. När vi närmade oss med kameran så skyndade den sej ner i diket, eller som man säger på finskt håll: Ormet kryper i kräsen.

Inga kommentarer: