26 april 2008

Lite här och lite där

Lekstuga på tur idag, det har tydligen blivit för mycket garage på senare tid. Men ingen fara, har man bara fler projekt jämsides så kan man välja att pyssla lite här och lite där. Och nu är verkligen vädret sådant också att man vill städa sin lekstuga och börja leka där. Vad bra att vi har en lekstuga!
Här ska det bli köksinredning i äkta trä. Men Rövardottern ser bekymrad ut, det är nog på så vis att den där stolpen är en aning för lång eller för hög.


Såja, nu är bordsskivorna i samma höjd, och de ser ut att vara rätt höjd åt en tös i lekålder. Bara det kommer lite lådor? skåp? hyllor? här under nu också så blir det riktigt bra.


Dagens insats för lekstugan. Så här blev det. Kanske förrådet i garaget borde få lite hyllor nu också medan snickeriet är igång...

En liten hylla kom upp i alla fall, en hylla där man kan ha t ex sjöstjärneformar, och kanske andra viktiga prylar som behövs i ett lekstugekök när man ska fylla tre år i sommar.

Vårens första kaffe på terassen blev det sen när dagens jobb var klart. Det smakade riktigt bra och vi kommer ihåg bantningen och låter bli de godaste bullarna. Men en välipala från Elovena får man lov att äta när man jobbat. Rövarmamman har inte gjort ett skvatt på utsidan idag, men däremot skrivit duktigt på examensarbetet.

Senare på eftermiddagen ilade Rövarna iväg på en utflykt, och kameran var med, men de bilderna tar vi en annan dag. Trevlig söndag allihop!

Inga kommentarer: