25 mars 2008

Nya tider

En hel del onödigt och onyttigt slank ner under påskhelgen, och innan också för den delen. Det är så lätt hänt; en tidning, en kaffe och lite gott till...högen med tomma papper växer, vem åt allt?
Choklad är en riktig passion...After Eight med Irish Cream-smak...ojoj, så sött och gott!


Men nu ska här bli andra bullar, eller det vill säga inga bullar alls. Alla bloggläsare kan i varje fall känna sej helt lugna för rövarbloggen kommer inte att bli ännu en i raden av bantningsbloggar. Här ska inte följas några konstiga dieter och superkurer. Bara vanlig bantning. Rövarmamman ska befria sej från 30 kilos övervikt. Det kommer att ta sin tid, men är man envis så är man!

Den som lever får se...kanske om två år publiceras här bilder på före och efter, sluta skratta! Bidra istället med påminnelser ifall här talas om godsaker och frosseri!


Nya tider, längre dagar och våren borde snart ge sig till känna. Här har storebror lyckats fånga ett vårtecken, två svanar nere vid ån. Lite värme skulle inte sitta helt fel nu. Men, vi kommer ihåg hur det var för exakt 11 år sedan den 25.mars. Det är nämligen storebrors födelsedag idag. Saaben vi körde på 97 startade utan motorvärme när vi hade bråttom till BB, trots att det var minus 25 grader kallt!

Rövarmamman låg och sov hemma i lägenheten när vattnet gick, graviditetsveckorna var 34+5.
4 timmar efter ankomst till förlossningen inne i stan såg han dagens ljus. Lilla killen, vår förstfödde, knappt 3 kilo och bara 46cm lång. Det känns som igår eller som en evighet sedan.
Grabben har växt en meter och mer än tiodubblat sin vikt under sin livstid - han får bestämt dra ner på tillväxttakten han också!

3 kommentarer:

Hanna sa...

Så fort jag klämt ut denna unge så är jag med dig i bantningen! Två år låter som en väldigt realistisk tidsplan, haha:)

Jag minns när vi besökte er i er lägenhet när Jonatan var en bebbs och hängde i nån slags gunga från taket...han måste ju ha varit några månader, men han var så liiiten. Åren går ja.

GRATTIS JONATAN!

Anonym sa...

Du har en väldigt trevlig och positiv blogg och dessutom så jättefina foton!!!!

Rövarmam sa...

Oj! Tack, det var roligt att höra, men VEM sa det?