18 mars 2008

Lilla hålet längst in
Vad är detta?


En konstig plastgrej, en behållare med en slang. Den är diskad och putsad, var glad att vi inte visar den innan den blev rengjord!


Här ska den sitta fast, ovanpå den svarta runda saken...och dit samlas vätska, kondens från kylen och förstås kladd som ingen städat bort. Det lilla mystiska hålet längst inne kylskåpet mynnar ut bakom och under kylen och så droppas det små klibbiga droppar ner i plastbehållaren.

Rövarmamman har funderat, grubblat och tänkt...och hela tiden tjatat om att det som rinner ner i hålet måste ut någonstans. Och nu äntligen blev det av, han med mer muskler började fungera och kylskåpet drogs ut. Det var inget skönt innehåll i behållaren, men desto skönare att få den rengjord. Vi ska inte berätta hur gammalt kylskåpet är. Hon från Rent Hus skulle antagligen ha fått igång en hel farm med små intressanta varelser.

På rak arm kunde vi bestämma att det vore klokare att i fortsättningen regelbundet peta i hålet med en tops istället för att låta geggan slingra sej ner genom hålet. Farmen bakom är lite onödigt obekväm att komma åt....Märket kan vi avslöja, så vet ni andra med samma märke hur det ser ut och hur det ska gå till, och vad man har det lilla hålet till!

2 kommentarer:

TV Digital sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV Digital, I hope you enjoy. The address is http://tv-digital-brasil.blogspot.com. A hug.

Rövarmam sa...

hello and thanks :-)