17 mars 2008

Babykläder

Idag ska vi visa lite av alla de fina små kläder Ellen har fått. I storlekar från 56-68. En del är för stora än men andra har hon fått börja använda. Det är så härligt med alla söta flickkläder som finns.


Klänningar till vardag och till fest... mjuka härliga tyger, den till höger är sydd i velour och mönstret är små små bruna stjärnor på rosa botten. Tänkt att till och med brunt kan vara vackert...

Plagget framom dem alla: Bodyn. Här tre randiga bomullsbodies i st 62. Praktiska och bekväma.

De flesta paket innehåller en body, och på andra plats kommer dräkter. Små jackor med dragkedja och fickor frampå och huva bakpå och så tillhörande mjukisbyxor, oftast de också utrustade med fickor. Såklart kan beibisar i st 62 ha händerna i fickorna ;-)


Söt som en karamell, en ljusröd klänning i tunn sammet, med små sirliga rosor på, och matchande underkjol och allt, blir precis lagom till sommaren. Ellen hon får vara fin varje dag hon!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vad fina kläder hon fått =). Tänkte komma och hälsa på i helgen... vilken dag skulle passa er bäst? Vi är borta på fredag och lördag har vi en massa spring.. men sen? H. Mikaela

Rövarmam sa...

Kanske söndas eftermiddan då? Det kan passa riktigt bra! :-)

Anonym sa...

Det låter ju riktigt bra... vi hör av oss på lördag, så får vi se vilken tid det blir! H.Mikaela