17 februari 2008

Sol ute, sol inne...


Rövarmamman fick tillfälle att gå på en ensam promenad. Det är inte så tätt med de stilla stunderna nu för tiden, men de uppskattas desto mer då!

Ny vit snö, blå himmel, sol och vindstilla. Kameran i jackfickan, den har blivit viktigare att ha med sej än telefon. Vill man vara ifred ska man inte ha telefon med och det ÄR tillåtet att inte vara anträffbar.

Några vårtecken kunde noteras, bland annat takdropp! Men det var på någon annans gård och man kanske inte ska plumsa in genom andra mänskors snödrivor?

Snö och is och annat trevligt från söndagspromenaden ska visas i bloggen bara fotona blir färdiga. Idag visas bara ensamma trädet och så en bild på lillasyster Ellen som blev fyra veckor i onsdags. Här sover hon så sött i pappas famn. Dräkten är Ronjas i storlek 50 och mössan är en Polarn och Pyret, arvegods av kusin Jim.

******Ellen******


De äldre rövarungarna har besökt Bergö idag, tillsammans med sin far. De åkte i backen med något som beskrevs som avsågade blå plasttunnor. Fartfyllt lär det ha varit, och väldans roligt!
Rövardottern berättade att inne i huset fanns en tant och hon hade eld i brasan. Just så.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj va härli bildre du visar! He a vee så fiini väder ida, ja var å ut å gaa en stånd fö med sjölv. Vi ha ju D som i fökyld o har feber o hosto, he kom såde lägligt tills E vart op.;) Men he va int na stori ingrepp så ha i no på beine( E alltså) o ha a vee ut på backa o gaa ida. D byri vaa betä ha o, he i baa mamm som i liiti tröittoari tå ;)
Dömdi vaktre kan vi ta tibaka..... E påsto att de funkar baa me batterie, men no kan de ju fö den skull ha fått na fnatt!
Nu ska ja fa o laga D ti sova, så natti natti, må gott!
Cia

Hanna sa...

Vilket fint namn lillasyster fått! Passar henne utmärkt, och låter riktigt bra ihop med Jonatan och Ronja!