11 februari 2008

Att komma till skott...

Resfeber har rövarna haft några veckor. Kan hända blev vi smittade på bb, eller så kom det som en följdsjukdom på graviditet och förlossning. Ute är det grått och trist, varken vinter eller vår. Nätterna är ännu långa och mörka och ganska tunga när sömnen inte räcker till.

Det behövs något att se fram emot! Nu får det vara färdigt funderat, att komma till skott är inte så lätt alltid. Vart och när och hur dyrt får det vara? Nu blev det detta:Familjesvit är bokad på nybyggt hotell i Turkiet. Den 23.9 lyfter flygplanet från Vasa, då ska rövarligan se till att vara ombord. Vi har hela 7 månader på oss att ordna med nya pass åt barnen, reseförsäkringar, ny bikini åt mamman...vad mer? Det var väl det viktigaste ungefär.
Söka fram resväskor...jaja, vi ska väl hinna. Kanske är amningen ett avslutat kapitel innan det är dags, så borde organisationsförmågan ha återvänt.

Eftalia är ett riktigt familjehotell och det finns aktiviteter och pooler för alla, både inne och ute. Rövarmamman gläds åt att all mat och dryck ingår i priset, inget kokande och diskande denna gång. 0 meter till stranden som består av finkornig ljus sand... den ljumma brisen och vågornas kluckande, glada barnröster och en kall öl under parasollet.
Sand i den skrynkliga sängen, sand i blöjan och sand i den rinnande glassen, trötta fötter, soleksem, kinkiga barn och påträngande turkar - och att hotellet saknar hiss - det är saker vi inte alls ska tänka på ännu!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, oj jag vill åxå komma med... här är jag hemma med Jessica som har feber, magsjuka och värk! Visst skulle man nu behöva ha nåt att drömma sig bort till.. H.Mikaela

Stina sa...

Oj vilket fint hotell!!! Vi var till Turkiet när Linn var i samma ålder som lilltjejen kommer att vara då. Turkarna är väldigt barnkära så vi blev mycket väl bemötta :)

Hanna sa...

Nä, lägg aaav! Min avundsjuka nådde just en nivå jag inte trodde var möjlig!;)

Ojoj, vad härligt det ser ut! Och de där vattenrutschkanorna var inga dåliga grejer. Jonatan och Ronja kommer vara fullt sysselsatta och bebis kommer såklart sova snällt i skuggan så du får sola och läsa romaner:)

Gammelgård sa...

Tack för idag!
Detdär låter faktiskt underbart, nästan så att jag blir lite avundsjuk, fast vi inte är så resande av oss!