31 januari 2008

Så funkar det!
Det finns många sätt att väcka folks uppmärksamhet. Just föräldrars uppmärksamhet kan vara något att satsa på om man är mellan 2 och 3 år. Idag tyckte Rövardottern att det var läge att hitta på något trick. Ronjas åsikt var att mamma borde leka istället för att sitta med babyn i köket och prata med en tant. När det dessutom var HENNES tant, som hon brukar besöka för att bli vägd och mätt och få höra hur duktig hon är.
Medan vi tog reda på att lillasyster väger 3050gram idag, och att hon ska få D-vitamindroppar småningom, så blev det oroväckande tyst i rummet där Ronja satt och tittade på Barbapapa på YouTube. Resultat ser man på bilderna här ovanför.
Men ta det kallt bara mamman! Lite tid och tålamod är allt som krävs...
Och några timmar senare är Rövarmamman en självlärd tangentbordspillare som kan montera ihop och sätta fast knappar som flygit kring hela golvet.

3 kommentarer:

Gammelgård sa...

Dendär synen har vi mötts av ett par gånger här hos oss också...så glad blir man ju..!

Stina sa...

Vi har också varit med om det där ett par gånger, fast det är lilltjejen som slänger hela tangentbordet i golvet så att knapparna flyger all världens väg...Kul, not.

Nilla sa...

Eftersom du nu har vanan inne att pilla tillbaka tangenter är du mer än välkommen hit och pilla fast den högra shift knappen som våran fröken fräken har pillat bort och mamman här i huset inte får att fungera *morr*

Sicken söt liten rövartjej ni fick, helt ljuvlig!

Hoppas ni får en skön söndag.

Kram Nilla