21 januari 2008

Hem, ljuva hem


Skönt att vara hemma, egen säng känns bäst nu. Första dygnet hemma har förlöpt precis som det ska. Lillan äter och sover. Mamman vilar. Pappan tar hand om syskonen och hemmet, nästan som hämtat ur FPA:s broschyr om att komma från BB...

Ville egentligen bara tacka alla som peppat och hållit tummar och sänt kramar och lyckönskat och för alla gratulationer förstås!


Det är så roligt att läsa era kommentarer och på besöksstatistiken de senaste veckorna förstår vi att många har följt med oss. Till och med pappan i huset kollar in vem som hälsar på i rövarbloggen.
T A C K ! ! !
Med anledning av Hannas kommentar om blond....måste bara sätta in en bild när tösen är utan mössa, så att Hannah ser hårfärgen!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Va glad å lättad ja ir att allt gick bra,sköit om er heila familjen,men mest mamm ;-)

Kram Catti

cia sa...

Åhhh va gullo tösabiten ir!!! Välkomi heim!

Anonym sa...

Stort grattis och skont att ni fatt komma hem fran BB. Vilken otroligt gullig dotter/lillasyster ni har fatt!!!

/Malin, Stephen & Miranda

Hanna sa...

Haha, ok jag ger mig - så särskilt blond var hon nog inte;) Men fantastiskt söt med lilla näsan och gosiga kinder...jag är såååå avundsjuk!

Vila och mys riktigt mycket nu:)

Anonym sa...

Hoppsan nu "slapp"jag o kommentera här oxå...o säger som alla andra...VA SÖÖT HON ÄR!!Man blir...nästan babysjuk!:-)Hoppas att du nu mår bättre!!o hälsar åt hela familjen!!!Petra

Ulrika sa...

Vilken sötis!!Så lik Ronja...

grattar även här:)

Sköt om Er!!

Stina sa...

Jag tyckte också att hon såg blond ut på första bilden, men nu ser man nog vems färger hon får. Hon är verkligen jättesöt :)

Gammelgård sa...

Måste bara än en gång säga, så söt hon är!!
Ha det bra!