11 december 2007

Hälsa och hälsa

Det har varit och är mycket om och men kring detta med hälsa hos rövarna just nu. Hälsa kan vara subjektiv, man upplever sej sjuk eller frisk. Det är ofta den hälsan man talar vitt och brett om och den är inte ens så intressant för utomstående.

Sen finns den andra hälsan, den objektiva, teoretiska hälsan som man kanske inte ser eller märker själv ens. Den är intressantare och i många fall allvarligare. Förstås kan man blanda ihop detta också, då kan man få riktigt långa utläggningar om hur man mår och hur det står till...

Nu har vi från början tänkt att detta ska vara en trevlig blogg, som inte är alltför personlig, och därför väljer vi att inte följa upp hälsotillstånd desto mer här. Det är alltså inte för att vi vill dölja något eller för att vi inte skulle vilja låtsas om livets realiteter. Den som vill veta detaljer om någon av famijlemedlemmarna får lov att kontakta oss på andra sätt, för här i bloggen ska vi fortsätta som förr.

Vi ska berätta om våra olika projekt, pyssla och göra utflykter och visa bilder från natur, hem och av barnen. Fotoklubben Valokuvatorstai fortsätter och ibland blir inläggen reflektioner över aktuella händelser.

Jahapp, det blev visst en verksambetsplan för år 2008? Någon som längtar tillbaka till jobbet och organiserat liv? :-)

Inga kommentarer: