23 december 2007

Danföredan


Såhär i väntan på julafton förbereder vi också för babyn som ska komma. Lilla sängen är så gott som klar, gäller bara att komma på var påslakanet finns. Det sökandet tar vi en annan dag. Och JA, vi tror hårt på att det är en lillasyster, därav rosa säng.
Korgen på byrån i hallen har fått juligt tyg istället för det blåvita vanliga. Korgen används som en sån där var man förvarar viktigt skräp...allt konstigt som man måste lägga nånstans...Det bästa med att byta tyg var att alla konstigheter fick stanna kvar i den andra tygpåsen. Och hittar ingen den och saknar ingen något - ja då var det ju bara riktigt skräp!

Ganska traditionella arrangemang och mer moderna grejer... Vem behöver blå kulor på ett 10-meters band? Rövarhövdingen tyckte färgen var så fin men sen visst han inte vad han skulle med dem?

Julens mystik...krossat geleljus i ett jätteglas. Glittrar fint i allt det röda.


En jultradition är fruktkorgen som står framme, både som prydnad och för att vi ska komma ihåg att äta frukt. Vitaminer och fibrer får annars böja sej för all choklad och annan julmat. Ett större lager mandariner finns dock i kylskåpet. Rövardotterns favorit är mandarin och hon kan äta hur många som helst under loppet av en dag.

Julen ska vara röd, hjärta, ljus, kärlek, värme....NU är vi klara, finns inga måsten mera, låt julaftonsmorgon ljusna nu.

4 kommentarer:

Cia sa...

GOD JUL åt heila familjen!!!!!!

Från Dandis familj :)

Gammelgård sa...

Mysigt!!

nukke sa...

God Jul och Gott Nytt År !

Anonym sa...

Nu blev det mera förståeligt att ni snart ska få baby:-)Nog för att jag lagt märke till din mage,men den bäddade babysängen fick mig att förstå hur nära det faktiskt är nu:-)Petra