30 oktober 2007

Säsongen avslutadDet är börjar bli kallt och fuktigt och mörkt. Inte längre något bra väder för att renovera lestugor utan värme och lampor. Men det blev i alla fall så långt klart att alla lister är på plats. Tyvärr sluttar golvet och alla vinklar stämmer inte så bra, men vad kan man begära av en gammal lekstuga som blivit flyttat fler gånger...Sist och slutligen blev det enklaste att måla alla lister vita och i taket och kring dörren har vi spikat upp plastade lister med böj längs med mitten - vad de nu kan heta? men användbara är de åtminstone. Rövardottern gjorde slutsyn på byggplatsen igår och av minen att döma blev det godkänt.

Men vad är detta? Surprise, surprise...såklart ska utrymmet användas till vinterförvaring. Men bara denna vinter, nästa år blir det andra bullar. Till våren ska inredning, möbler och gardiner på plats och då kommer inga stora trädgårdsmöbler eller cyklar in mer. Men nu tar vi vinteruppehåll med detta projekt.

3 kommentarer:

Hanna sa...

Vad snyggt det blev med vita lister! Och tänk vad mycket kul Ronja kommer ha i lekstugan till våren...

Jisses - det är ju inte så värst lång bebisväntan kvar för er del - blir det i början av februari? Himla bra månad att få barn i tycker jag!:)

Rövarmam sa...

jepp bf 2.2. efter jul och nyår räknar jag med...de andra två har kommit i god tid före beräknat så :-)

Anonym sa...

Vad fin stugan blev....ja tänk snart är du trebarnsmor!!?H.Petra