01 oktober 2007

Höstdag

En äkta måndag. En höstdag. Alla är trötta. Ingen har sovit bra. Huset är upp och ner. Någon borde handla idag. Det är halvmörkt ute och dimma som övergår i ett ihållande duggregn.


Rövardottern är snuvig och har feber och tycker inte att någonting känns bra. Mamman är också hängig och har sällskap av en envis huvudvärk som gör tålamodet uselt. Studierna kallar och diskbänken är lika full som kylskåpet är tomt.


Vi petar i oss lite frukost, mest dricker vi juice, sen tar vi svartvinbärssaft med oss i sängen och sjunger en stund. Före 10 sover båda. Klockan ett vaknar vi. Snuvan, febern, huvudvärken och disken är kvar, men humöret och orken är bättre!
För att pigga upp oss letar vi fram foton i datorn, från sommaren och från roliga utflykter. Här kommer några läckra svampar som vi tog de dagar när hösten var som vackrast. Nu är den bara kall och våt och mörk...1 kommentar:

Petra sa...

Ja phu det kan verkligen kännas si så där ibland, vackra bilder i allafall och hoppas att ni kände er uppiggade av era foton!