27 september 2007

Valokuvatorstai och Idoler


27.09.2007 - 00:05
"On olemassa kursiivinen melankolia"
Eino Santasen runosta "Sisiliskoja kuin runonjalkoja", Kuuntele, romantiikkaa (Tammi 2002)
Tämän viikon haasteena on valokuvata Eino Santasen säkeen pohjalta assosioiden. Voit maistella yllä olevia sanoja ja lähteä kuvausretkelle, mutta kuvattavaa saattaa myös löytyä lähempääkin, menemättä varsinaisesti minnekään.
Öhhh?
Vem? Vad?
Nä...Rövarmamma är trött. Har jobbat hela dagen med sitt slutarbete för fortbildningen. Modersmålet är och förblir svenska!

Alla idéer till blogginnehåll är slut för tillfället, men på valokuvatorstai brukar man få trevliga utmaningar och uppdrag. Men som ni såg av den finska texten här ovanför så var det inget vidare denna vecka. Man borde först kunna läsa en finsk dikt och sen förstå både språket och poesin för att kunna komma fram till vad som ska fotograferas...nej tack. Det blev för ansträngande.


Ser fram emot ännu ett avsnitt av Idol ikväll, det är ungefär vad jag orkar bry hjärnan med just nu. Rövarmamman är inte så noga med toner eftersom det mest låter bra när man inte själv kan sjunga, men favoriten är Knut! Daniel vinner i alla fall, om inte någon av flickorna blir årets idol.

2 kommentarer:

Anonym sa...

men snälla vän...Knut???Man måste faktiskt kunna sjunga oxå för att komma vidare...o snygg???Nääe!inte enligt mig...bara fjantig!!Vad olika man tycker!!Tur att han inte kom vidare,säger jag.Synd för dig och Kishti(hur stavas det?):-D

Anonym sa...

He va ju jag Petra som tyckt idi föregående...och står för det oxå!!:-)