23 september 2007

Ruska-resa

Nå, inte riktigt på riktigt kanske, men en studieresa kan också vara en vacker upplevelse. Det var dags för närstudier i helgen igen. Trötta Rövarmamman körde till Vasa och Rövardottern fick vara mommos flicka för en dag.Efter att mest ha suttit stilla på föreläsning hela dagen behövdes pauser på hemvägen. Det passade bra att stanna och fota lite här och där. Det här är utsikten från bilen, som man kan lista ut tack vare vindrutetorkaren som syns nere i kanten...Är bilden suddig så beror det på att hastigheten är den tillåtna.


Mörkgröna barrträd och ljust gröngula buskar blandas med gula, oranga och vackert röda lövträd. Vädret hann växla ganska många gånger också. Här har vi fin blå sommarhimmel.

Man skulle knappt tro att denna bild är från nästa paus under samma resa. Mörka tunga moln, som efter en stund släppte en skur och sen skingrades.

Efter att alltid bara ha kört raka vägen till och från Vasa tyckte jag att det var dags att göra en avstickare, bara för att se vad som finns längs olika vägar. Vadå nyfiken? Det här var vad jag hittade på ett ställe i Oravais.Nu minns jag inte var den här ladan finns, men längs riksåttan är det och jag tyckte den hade sällskap av vackra träd. Synd att alla väggar längs vägen blir förfulade av reklam och affischer om olika evenemang. De som sätter upp dem borde se till att få ner sina neonlysande papper helt också!

1 kommentar:

Gammelgård sa...

Så fina höst bilder!