30 juli 2007

Blandade foton från helgen :-)


*foto:Rövarmamma*
I torsdags kom dagen som Rövardottern väntat innerligt på. I två veckorts tid har vi sjutsat storebror till och från simskolan, och varje dag har hennes önskan varit densamma - att hon också skulle få stanna i simskola och plaska. Så när det äntligen var avslutning och vi fick vara med på stranden så var det ändå inte vattnet som var viktigast, utan grisarna och lemonaden!


*foto: Rövarmamma*
I lördags hade vi familjeträff på villan. Både Rövarmamman och pappan har varsin ny styvförälder med vuxna barn, vilka har egna barn...så rövarbarnen har alltså några plastkusiner åt båda håll. Och det här betyder att en familjeträff kan likna mer en släktträff...

Hur som helst så hade vi trevligt och bjöds på prinsesstårta till kaffet och fick bada bastu och simma och sen blev det Nisses världens godaste biffar(som vi berättat om tidigare). En riktigt trevlig dag och sen sist vi var på villan har en splitterny brygga med uteplats dykt upp. Snärtigt!*foto:Rövarpappan*
Skenet bedrar...så söta så. De kan posera, rövarungarna! Bakom kulisserna kan de minsann retas och brottas så stickorna yr! Men, nåja, för det mesta är de väldigt glada i varann. Bilden är tagen på dopet igår.


*foto:Rövarmamma*

Idag har vi inte varit bjudna nånstans eller haft några besökare. Vi har städat vår håla och sen drog vi till skogs. Blåbären kallar.

1 kommentar:

olivelund sa...

Alltså va fin bryggo he a komi ti villo!
Fin bild åv syster&bror!