26 juni 2007

Resfeber

Eller inte feber egentligen..mer stress kanske! a) Vem ska se till att allt är rent och snyggt och nerpackat och b) hur mycket behöver en fyrapersoners rövarfamilj med sej på en veckas bilsemester?

Svaret är: b) ganska mycket. a) mamman tänker och planerar och tvättar och stryker och packar och kollar att allt är med ca fyra gånger innan pappan gör sitt bidrag: bär ut väskorna. Nåja, han har faktiskt tittat på en karta, tankat bilen och dammsugit den. Och nu har han duschat rövardottern och arbetar på att få den äldre rövarungen tvättad småningom...

Det ska inte bli några bilder och inget långt inlägg idag. Men jag måste ju meddela att vi reser bort så ingen börjar fundera varför inget händer i rövarbloggen.

Imorgon åker vi ner till Åbo, tar nattbåten till Stockholm. Två dygn ska vi se oss omkring i storstan och sen åker vi till Åland för att hälsa på en studiekompis. Första måndan i juli tar vi oss tillbaka till fastlandet och stannar till en natt för att hinna besöka Mumin och hans vänner i Nådendal. Efter det tror ja vi är redo att styra norrut igen. Borde hinna hem tills rövardotterns födelsedag den femte juli.

Tänkte att man kunde sätta en annons i tidningen:

BEMÄRKELSEDAGAR
Bortrest
Firar på min 2-årsdag när jag kommer hem!

5 kommentarer:

Cia sa...

Ha en riktigt bra reiso-kör försiktigt!
Kram!

Gammelgård sa...

Trevlig resa!

Rövarmam sa...

Tack tack! :-)

Anonym sa...

Tips: man behöver alltid ungefär två väskor MINDRE än man släpar med sig;)/Hanna med Salma

Anonym sa...

Ha en riktigt bra resa och kör försiktigt! Hälsn. Syrran