16 juni 2007

kissemissen

Idag har rövardottern och mamman hälsat på hos moster. Lille kusinen var så lugn och fin och sov mest hela tiden. Rövarmamman fick den äran att byta bajsblöja och putsa lilla navelstumpen. Ronja stod på pallen bredvid och ojade och vojade sej över hur liten han var. "Så små-å-å, så små-å-å, så små-å-å..." Vad det var som var så smått, om det var benen eller blöjorna, det vet vi inte, men liten var han, hela han.

Vi stannade nästan hela dagen och hann med både morgon- och eftermiddagskaffe och lunch däremellen. Lilleman var inte så pigg på att leka med sin kusin än, men desto piggare var de båda kattungarna. Dagens resultat är två långa klösmärken på var underarm och ett ordentligt klo-hack i kinden. Busigt värre, men lika bra att de vänjer sej vid varann...för i juli flyttar den gule kissemissen hem till rövarfamiljen!

Vad ska den gula katten heta? Flicka eller pojke är oklart...men det spelar ju inte så stor roll med tanke på att förra frassen hette Mimmi. Förslag på namn mottages tacksamt!

Inga kommentarer: