21 juni 2007

Inför midsommar..

Väskorna är så gott som färdigpackade. Bara rövarungarna skulle inse att det är natt nu och gå och lägga sej så skulle det ju bli midsommar fortare! Men nej, ingen vill sova...det är kanske dessa ljusa sommarnätter som ställer till det. I väntan på att få sätta tänderna i allt det goda vi har packat ner och allt vi ska packa ner imorgonbitti, så åt vi "lite" glass. Det passade ganska bra för temat på valokuvatorstai denna vecka är "jäätelökesä" (=glass-sommar). Favoriterna är SIA glass och just knäck är en av de bättre. Glasskopan är Tupperwares och den kan också rekommenderas! Den är tillräckligt tung och formar perfekta stora bollar förvånande lätt!


Rövarmamman tyckte gänget på valokuvatorstai hade lite dålig fantasi denna gång. Vad då midsommar och glass? Det är väl inget intressant tema? Glass och sommar - fantasilöst!
Därför blir det ett annat foto som får utgöra våran midsommarhälsning till bloggläsarna:


Sju sorters vilda blommor som väntar på att läggas under kudden...

Fira med förstånd och ha en riktigt Trevlig midsommar!

2 kommentarer:

Gammelgård sa...

Trevlig midsommar!

Rodrigo sa...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.