20 juni 2007

Dagsrapport

En händelserik dag har vi haft. Genast på morgon skjutsade vi storebror till mormors. Han fick en rolig dag på Power Park tillsammans med morföräldrarna. Lillasyster grät en del över att han blev bortrövad. Mor och dottern gjorde en shoppingtur inne i stan; klädprovning och cafébesök minsann!På eftermiddagen spelade Esse IK mot HBK, juniorer alltså...Rövarmamman slängde in mat och kaffe och sen barnen i bilen och så bar det av - trots att Jonatan var rejält trött efter sin Power dag i Härmä. Matchen var jämn och spännande med eftersom vi befann oss i samma by som nye kusinen kunde vi inte hålla oss borta.

Vi hann se hans blå ögon en liten stund innan han mätt och belåten somnade snällt och blev placerad i sin vagn. Han släktas säkert på sin moster då han är så lugn och harmonisk...

Kattungarna tycks aldrig vila sej, de klättrade omkring överallt och följde nyfiket med varje rörelse. Snart dags för dem att flytta hemifrån. Ännu har vi inget namn på vår unge. Det är han/hon med mer vitt på som ska bli rövarkatt.

Just det! Kattungen stirrade uppfodrande rakt i kameralinsen och tycktes fråga om det är riktigt säkert att vi tar honom och inte hans syskon...

Ja, mellan varven hann jag plantera några perenner i rabatten också experimentera med att måla en sten. Blev en ful frass...jag ska sluta tänka att jag kan göra själv - gårdsprydnader finns att köpa!

1 kommentar:

Netta sa...

Nämen, jag hittade ju vår kisse på foto i din blogg! Kul :-). Vad blev det för namn på er kisse? Måste ju hålla koll på Granats brorse!