04 april 2007

Söndagspromenad

Rövarfamiljen ska ut på söndagspromenad. Vårsolen skiner så rart. Det är vår i luften. Förväntan stiger...förresten kolla vagnen, den är ett loppisfynd!


"Ganska" leriga vägar, passar bäst att den starke rövarhövdingen får skuffa vagnen.


Det blir en del pausande, för det finns ju mål och mening på vår färd, vi är ute för att röva hem nånting såklart! Just såna här små mysiga ludna saker som finns nu på våren. Som man kan ta in och sätta i en vas och vänta på att de ska bli ännu mer ludna och näsan bli täppt.


Den är inte vår, men jag skulle gärna ta hem den, kunde inte låta bli att ta ett foto när jag ändå hade kameran med.

Här har någon tappat sina hjul, undrar om någon saknar dem? Kan slå vad om att de ligger kvar minst hela sommaren!Vi passerade en riktig trollskog och se så vackert det kan bli med lite finska träd, snö, stenar, ris, mossa och vatten. Vad mer behövs väl?


Det är inte skymning, men inte dagsljus...man bara anar att det blivit just lite mindre ljust. Kan man se något särskilt på bilden? Titta noga! Man går aldrig säker, de finns överallt fast du kanske inte ser dem; rövarna...

Genom att använda blixt lyses landskapet upp och plötsligt ser vi rövarungen komma rusande mot oss. Vårskriket ljuder över slätterna, vårkänslor ger som bekant spring i bena!

Inga kommentarer: